معرفی انواع کابینت آشپزخانه

معرفی انواع کابینت آشپزخانه

معرفی انواع کابینت آشپزخانه از نظر جنس

تنوع در ساخت کابینت آنقدر زیاد است که می توانید با هر بودجه ای برای آشپزخانه تان یک دست کابینت زیبا بسازید. اما یادتان باشد که جنس کابینت ها بسیار مهم است زیرا همانطور که گفتیم قرار است که کابینت ها پایه ثابت آشپزخانه تان باشند و مانند وسایل برقی و دیگر لوازم خانه نیست که هر وقت از آنها خسته شدید به فکر تعویض باشید. در این جا برای استاندارد ساخت کابینت یک سری جنس های خاص را به شما معرفی می کنیم که میتواند در انتخاب نوع آن کمک زیادی به شما نماید.

کابینت های فلزی

کابینت های تمام فلزی کابینت هایی هستند که تقریبا نسل شان منقرض شده است؛ اما هنوز هم در بدنه بعضی کابینتها برای کاهش هزینه از فلز استفاده می شود. به طور مثال افرادی که م یخواهند کابینت هایشان ام دی اف باشد اما در عین حال دلشان میخواهد کابينتها برایشان مقرون به صرفه تر تمام شود بدنه کابینت ها را فلزی در نظر می گیرند و فقط درب ها را از ام دی اف تهیه می کنند.

معایب و مزایای کابینت های فلزی

کابینت های فلزی معمولا بعد از مدتی رنگ شان میرود و نیاز به رنگ آمیزی مجدد دارند. یکی از بزرگترین مشکلات این کابینت ها، زنگ زدگی آنها در مواجه با رطوبت است. در ضمن باز و بسته کردن درب کابینت های فلزی سر و صدای زیادی ایجاد میکند و به همین دلیل این کابینتها طرفداران زیادی ندارند. تنها مزیت این کابینتها قیمت ارزان آنها است.

کابینت های فلزی

كابينت های تمام چوب

 معمولا افرادی که مایل به آوردن گرمای سبک روستیک به یک خانه مدرن هستند به سراغ کابینتهای تمام چوب می روند. این کابینت ها از جمله کابینت های جذاب و دوست داشتنی ای هستند که جلوه ای خیره کننده به آشپزخانه شما می بخشد. البته این جنس کابینت ها برای خانه هایی به سبک کلاسیک هم مورد استفاده قرار می گیرند.

مزایا و معایب کابینت های تمام چوب

این کابینت ها بسیار زیبا و پر جزییات هستند و از معایب آنها تنها می توان به قیمت بسیار بالای آنها و البته مدت زمان به نسبت زیاد برای آماده سازی و نصب آنها اشاره نمود.

كابينت چوب

کابینت های ام دی اف

ام دی اف تخته های فیبری می باشد که با چگالی متوسط و از فرآورده های چوبی ساخته می شود. تخته های فیبری که در ام دی اف می باشد به روش خشک تولید می شود و بعد از آن روکش می شوند. این روکش ها به زیبایی آشپزخانه کمک می کند و دوام کابینت را بالا می برد. از روکش های مرسوم و مقاوم می توان به روکش طرح دار ملامینه اشاره کرد که این روکش ها با چسب به مغزی می چسبد. ام دی اف ها از ضایعات دورریختنی چوب ها به وجود می آیند و به همین دلیل دارای تنوع طرح و رنگهای زیادی هستند و همین مساله باعث می شود تا این جنس از کابینتها طرفداران زیادی داشته باشد. البته باید گفت که ام دی اف ها توانایی بالایی در هماهنگی با دیگر عناصر و قسمتهای دکوراسیون خانه دارند و این به نوعی نقطه قوتش محسوب می شود.

مقاله " انواع چوب ام دی اف کابینت" می تواند به شناخت بیشتر شما از MDF کمک کند.

مزایا و معایب کابینت های ام دی اف

این ترکیب در برابر رطوبت هوا مقاوم است و آسیب زیادی نمی بیند و به همین علت کاربرد آن در محیط آشپزخانه که هنگام آشپزی رطوبتش بالا میرود منطقی و مناسب به نظر میرسد. علاوه بر ساخت کابینت، از این ترکیب در ساخت مبلمان، میز و صندلی دکور و کف سازی اتاقها نیز استفاده می شود. ام دی اف در برابر حرارت فوق العاده مقاوم و عایقی مناسب در برابر صدا است.

کابینت های ام دی اف

كابينت های هایگلاس

 کابینت آشپزخانه هایگلاس در بین انواع کابینت ها از مقاومت بالایی برخوردار است، این کابینت آشپزخانه از چوب های ام دی اف تشکیل می شوند و تفاوت این کابینت آشپزخانه با کابینت آشپزخانه ام دی اف تنها در روکش پلاستیکی، براق و شیشه ای آن می باشد. البته در کابینت آشپزخانه روکش ها قسمت اصلی و مهم این بخش را تشکیل می دهند. طرح روکش کابینت آشپزخانه هایگلاس، آنها را خاص و متنوع کرده و باعث زیبایی منحصر به فردشان شده است.

کابینت های هایگلاس نسل جدید کابینت آشپزخانه مدرن هستند که در آشپزخانه های امروزی با استقبال زیادی روبرو شده است، روکش کابینت علاوه بر دوام و طول عمر در زیبایی کابینت آشپزخانه نیز تاثیر مستقیم دارد. با این کابینت آشپزخانه می توانید فضای آشپزخانه را لوکس طراحی کنید. همانطور که گفتیم هایگلاس نوعی ام دی اف است با این تفاوت که روی سطح آن یک لایه روکش پلی گلاس پوشانده شده است. پلی گلاس نوعی پلاستیک می باشد که ظاهری بسیار شفاف و شیشه گونه دارد. از خصوصیات دیگر پلی گلاس می توان به سبکی آن نسبت به شیشه و مقاوم تر بودن آن اشاره نمود. این پوشش با رنگ ها و طرحهای بسیار زیاد و متنوع در سرتاسر جهان تولید و عرضه می شود. مهمترین نکته در انتخاب کابینت هایگلاس میزان موج در رفلکت سطح آن است. یعنی هرچه میزان موج کمتر باشد، مغزی ام دی اف استفاده شده در کابینت هایگلاس از کیفیت بالاتری برخوردار است.

مزایا و معایب کابینت های هایگلاس

شایعاتی وجود دارد در مورد این که هایگلاس خش بر می دارد که البته حقیقت ندارد. قیمت MDF هایگلاس از MDF  معمولی بالاتر است . درخشندگی برجسته ترین خصوصیت هایگلاس است و همین مشخصه باعث شده است در بازار محصولات چوبی یک سر و گردن در درجه بالاتری قرار بگیرد.

كابينت های هایگلاس

کابینت های پی وی سی

 از ورقهای PVC در ساخت کابینت سرویس بهداشتی، روشویی حمام، دستشویی و کابینت سینک ظرفشویی آشپزخانه استفاده می شود. به طور معمول در سایر قسمت های کابینت آشپزخانه از کابینت تمام پی وی سی کمتر استفاده می شود. اگرچه باید توجه کرد که از ورق های MDF با روکش پی وی سی در کابینت آشپزخانه به فراوانی استفاده میگردد که نباید آنها را با کابینت تمام PVC اشتباه گرفت.

مزایا و معایب پی وی سی

این ماده ضد موریانه، ضد خوردگی و نگهداری آن آسان است. درست مانند لمینت ها، ورق های پی وی سی به راحتی قابل تهیه و تعویض هستند. پی وی سی جایگزینی مقرون به صرفه و سالم در مقایسه با لمینت ها و محصولات چوبی است. ورق های پی وی سی رنگها و طرحهای متنوعی ندارند. این ورقها در برابر آتش مقاوم نیستند و با افزایش عمر آن، زرد می شوند.

کابینت های پی وی سی

لمینت ها از مواد اولیه ساخت کابینت

از آنجایی که چوب جامد مستعد آسیب و خرابی است، اغلب لمینت ها ترجیح داده می شوند. لمینت ها ورقه های نازکی هستند که با هم ساندویچ شده اند. لایه هایی از رزین پلاستیکی، کاغذ با لایه ای چاپ شده از الگوها یا طرح های مختلف و پوششی از یک فیلم پلاستیکی سخت. برای نصب چنین سطوحی از محصولات کامپوزیتی مانند تخته سه لا، تخته خرده چوب و ام دی اف (تخته فیبر با چگالی متوسط) به عنوان زیرلایه استفاده می شود. روی این تخته ها یک فیلم یا ورق تزئینی چسبانده می شود. این بسترها ارزان تر از چوب جامد (همانند لمینت ها) و سخت تر هستند.

یک لمینت از  HPL ها (لمینت های فشار قوی) برای آشپزخانه های خود انتخاب کنید زیرا از  LPLها (لمینیت های فشار پایین) بادوام تر، محکم تر و مقاوم تر در برابر رطوبت هستند.

مزایا و معایب لمینت برای کابینت

این ورق های فشرده هم بادوام و هم مقرون به صرفه هستند. از آنجایی که لایه چاپ شده روی پشت کاغذ قرار می گیرد، می تواند ظاهری مشابه چوب، فلز و چرم را با لمینت ها به دست آورد. پوست آن به راحتی ساییده خراشیده و محو نمی شود و نیازی به پولیش مکرر ندارد. لمینت ها در برابر رطوبت کاملاً مقاوم هستند و تمیز کردن سطح آنها بسیار ساده تر است زیرا با یک لایه پلاستیکی شفاف نازک پوشیده شده اند.

از معایب آن باید گفت اگر به درستی نصب نشود، لبه های لمینت ها جدا می شوند. از آنجایی که لمینت ها از رزین های مبتنی بر پلاستیک و کاغذ فشرده شده تحت فشار بالا ساخته می شوند، مواد تجدید ناپذیری هستند. برخی از انواع آن گازهای سمی را در هوا منتشر می کنند.

لمینت برای کابینت

روکش های چوبی برای کابینت

 کابینت طرح روکش چوب، روکش ها، برش ها یا ورق هایی از چوب جامد هستند که مانند لمینت ها روی یک بستر کامپوزیت چسبانده می شوند. سپس این ورقها رنگ آمیزی شده و صیقل داده میشوند تا رنگ و بافت دلخواه به دست آید. روکش ها به درستی منعکس کننده دانه های تصفیه شده و زیبایی چوب طبیعی هستند.

مزایا و معایب کابینت روکش چوب

روکش های چوبی در مقایسه با چوب، پایدارتر و مقرون به صرفه هستند زیرا تنها برش های نازکی از چوب جامد برای پوشش سطوح وسیع استفاده می شود. روکش ها می توانند یک آشپزخانه با لبه های سخت را نرم تر نشان دهند. از معایب آن باید گفت زمانی که در معرض نور طبیعی قرار می گیرند تمایل به تغییر رنگ دارند. ورق ها پس از مدتی مانند چوب نیاز به پرداخت دارند، اگر ورق به درستی جلا داده نشود ممکن است لکه های ناشی از آب را مشاهده کنید. روکشها در برابر خش مقاوم نیستند.

کابینت روکش چوب

کابینت آشپزخانه ممبران (وکیوم)

 کابینت آشپزخانه ممبران که به آن کابینت وکیوم هم گفته می شود یکی از پرطرفدارترین کابینت های آشپزخانه به شمار می رود. کابینت ممبران دارای تنوع در طرح و رنگ بوده و سبکهای مختلف با قیمت مناسب در بازار وجود دارند کابینت آشپزخانه ممبران دارای بدنه ام دی اف با روکش پی وی سی و در بخشهای مختلف آن از طرح و نقوش برجسته استفاده شده است.

کابینت آشپزخانه ممبران را می توان با توجه به طرح و نقش به دو دسته کابینت ممبران مدرن و کابینت ممبران کلاسیک تقسیم بندی نمود.

کابینت ممبران مدرن

 کابینت ممبران مدرن دارای طرح و نقوش و منبت کاری های ساده بوده و رنگهای به کار رفته در آنها نیز ساده و بدون سایه می باشند. در واقع کابینت ممبران مدرن طرح ساده شده کابینت ممبران کلاسیک می باشد که تا حد امکان در ستون ها و سر ستون ها از نقوش و گل های برجسته و ابزارهای دندانه موشی استفاده نمی شود.

کابینت ممبران کلاسیک

جنس بدنه کابینت کلاسیک ممبران ام دی اف سفید است و از ام دی اف خام و بدون روکش در قسمت دربها استفاده می شود. بعد از سایز شدن ام دی اف خام این دربها توسط دستگاه سی ان سی ابزار خورده شده و طرح مورد نظر روی آن اجرا می شود. در مرحله بعدی روکش وکیوم یا ممبران توسط دستگاه پرس وکیوم روی دربها پرس می شود. جنس روکش کابینت کلاسیک ممبران نوعی پلاستیک فشرده است که در رنگهای بسیار متنوع و طرحهای مختلفی در بازار موجود هستند.

معمولا جنس صفحه پیشنهادی برای سبک کابینت کلاسیک ممبران، سنگ مصنوعی کورین یا کوارتز می باشد. کابینت وکیوم یا ممبران شامل ستونهای نقش برجسته از جنس رزین و چوب است. این جنس از کابینت ها را می توان گونه ای متفاوت از ام دی اف ها دانست. این نوع از کابینت ها بسیار شیک و زیبا هستند، سطح براق آنها میتواند چشم هر کسی را به خودش خیره کند و البته تنوع رنگی بالای آنها نیز از ویژگیهایی است که باید به آن اضافه کرد. سهولت در تمیز کردن آنها نیز از دیگر مواردی است که باعث می شود این کابینت ها خواهان زیادی داشته باشد.

کابینت آشپزخانه ممبران

طراحی و ساخت انواع کابینت در مشهد

شرکت بازنو دکور یکی از شرکت های قدیمی و باتجربه در زمینه ساخت انواع کابینت آشپزخانه در مشهد است. در بازنو دکور از بهترین متریال برای ساخت کابینت  استفاده می شود که این مواد اولیه با کیفیت بالا، به تولید کابینت‌هایی با دوام و زیبا کمک می‌کنند. شما می توانید با توجه به بودجه و طرح خود مناسبترین گزینه را انتخاب کنید.خدمات بازنو دکور شامل طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه، ساخت و تعمیرات کابینت می باشد.

مشاهده نمونه کارها  تماس جهت مشاوره

اشتراک گذاری:

خدمات ما مرتبط

نظر بدهید